mandag den 18. november 2013

Årets første julemarked.....

Lørdag tilbragte ungerne og jeg nogle timer til julemarked på Gram slot. Der var masser af udstillere, aktiviteter og dyr.

Der var desværre også rigtig mange mennesker, selv om vi kom, da de åbnede. Lidt for mange mennesker til at man kunne rigtig se alle udstillerne - især når jeg havde tre drenge med, der vil se noget forskelligt. Derfor blev det også kun til billeder udenfor.

Vi har ikke været der før. Jeg er kørt forbi for mange år siden, men husker det ikke rigtigt. Men at kalde det et slot, er måske lidt overdrevent. På det punkt var ungerne i hvert fald skuffede.
For mindstemanden var især de meget tamme køer et hit. Så tamme er vores kalve slet ikke.Og så kunne man selvfølgelig købe en tur i hestevogn, så det måtte jo prøves.

 
Lidt handel blev det også til. Jeg har aldrig set Den glade maves grød eller Krudtugle grød. Det bliver spændende at prøve. Æblemost er ungernes favorit, så sådan en skulle selvfølgelig også med hjem. 

 

Som på alle markeder på denne årstid hører der brændte mandler med, så det fandt drengene også. Og så har jeg skiftet bekendtskab med Silk Clay i forbindelse med blogverdenen. Det viser sig, at drengene har prøvet det i skolen, så det kom også med hjem. Vi har aftalt, at det er næste weekends projekt sammen med noget ler, jeg har liggende.

 

4 kommentarer:

 1. Mmmh, kan næsten dufte mandlerne - det er bare lugten af jul :D

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis - sådan har drengene det også her i huset - alle 4:-)

   Slet
 2. Vi har nok været der på samme tidspunkt :-) Vi havde også en hyggelig dag, men var dog ikke inde at se køerne.

  Jeg håber, vi igen næste år får afsat tid til at besøge Gram.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er lidt sjovt at tænke:-)
   Jeg vil også gerne derned igen næste år - men måske med gemalen eller en veninde. Ungerne ville for meget forskelligt, til at jeg nåede at se alt ordentligt:-)

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det er jeg rigtig glad for.

Kan du ikke lægge en kommentar, så skriv til engvang@postkasse.net