søndag den 16. april 2017

Memory lane...

Mindstemanden og jeg kiggede billeder i aftes. Vi skulle have afklaret tidspunktet for nogle bestemte kalve - sådan noget er tilsyneladende vigtig at have styr på....

Og vi fandt kalvene og en masse andet i sommeren 2014.

Sommeren 2014 var da vi fik træterrasse, som er noget af det bedste ved hele haven. Der var masser af jordbær, ungerne var mindre, mindstemanden var tiger og kalvene græssede på marken.

Sommeren 2017 bliver forhåbentlig masser af jordbær og andet frugt og grønt. Det andet, ja det er blot minder, men dejlige minder...


4 kommentarer:

 1. Dejligt med minder,det er en rigtig hyggestund at kigge billeder med børnene og mindes:0) Så flot en terrasse med en skøn udsigt I har:0)
  Der er ikke noget så godt som forventningens glæde med tanken om de bær,frugter og grønt der kommer sammen med sommeren,solen og(forhåbentlig)varmen:0)
  God påskesøndag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er hyggeligt og tak!
   Især i disse regnfulde dage er det godt at glæde sig til sommerens høst:-)
   God sidste feriedag.... :-)

   Slet
 2. Det var godt at kalvene blev fundet (det er sgu' da mega-vigtigt at ha' styr på den slags!), og ligeså med minderne! Elsker fotoalbums, hvilket minder mig om, at jeg stadig er fire år bagud på den front.... Ach, du Liebe!

  SvarSlet
  Svar
  1. En, som kan følge drengenes kalve-mani :-) :-)
   Jeg må indrømme, at siden vi blev digitale (og vi var absolut ikke de første) er billederne kun digitale - dog på i flere kopier på diverse harddisk. Fotoalbum er sikkert vældig smarte, men ungerne her vil hellere rode med billederne på computeren:-)

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det er jeg rigtig glad for.

Kan du ikke lægge en kommentar, så skriv til engvang@postkasse.net