tirsdag den 20. august 2013

Nye bøger

Jeg har lige investeret i tre nye bøger. Af forskellige arter, men det afspejler måske meget godt forskellighederne i mine interesser.

Bogen med opskrifter så jeg hos en veninde, og der er så mange lækre opskrifter deri, at det var nemmest at købe bogen. Nu skal vi så i gang med at afprøve nogle af opskrifterne.

Jeg kan godt tænke mig at prøve kræfter med beton støbning i efteråret, når det er mindre varmt i vejret til det. Der er mange forskellige ting at gå i krig med, men især fuglebadene har min interesse. Vi har utrolig mange fugle i haven, og ungerne elsker at fodre dem. Så vores støbning skal vist gå i den retning.

Havehuse & hyggekroge er en bog udgivet på et mindre forlag. Ud fra beskrivelsen af bogen, håbede jeg, at jeg ville få nogle fif og ideer til skuret, som vi skal i gang med at bygge. Men der blev jeg skuffet. Bogen indeholder nogle gode billeder, men så er det også det.

5 kommentarer:

 1. Ih, hvor er du altså kreativ! God fornøjelse med kreationerne - både udi madlavning og i betonstøbning :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det. Og tak for karameller. Stagerne er lige så skønne som forventet.

   Slet
  2. Selv tak! Godt at du kan lide stagerne. Jeg er altså selv ret vild med dem :-)

   Slet
 2. det er altid godt med lækre bøger at bladre i og prøve sig frem efter :-) God fornøjelse med de forskellige hobbyer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det. Nu skal jeg bare have fundet nogle gode former til betonstøbningen.

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det er jeg rigtig glad for.

Kan du ikke lægge en kommentar, så skriv til engvang@postkasse.net