fredag den 26. december 2014

Dyrene skal også mærke, det er jul...

Havens fugle har fået resterne af æblerne fra julemiddagen. Sammen med et hav af fodertårne med kugler og fuglefrø hænger de nu i haven.


Kalvene har fået vinterpels med det resultat, at det er for varmt indenfor. Så kulden har været højt på deres ønskeseddel. Vi håber, den bliver nogen tid nu. Jorden under træerne er godt pløret, men deres mark står stadig fin grøn eller lettere hvid nu.
Vi har stadigvæk nedfaldsæbler fra haven til hønsene. Dem har de meget sjov ud af - både til leg og spisning. Til foråret skal vi gerne have lavet endnu en hønsegård til dem, så de får mere plads.Kattene nyder de lange dage inde. De er sjældent inde, hvis ikke vi er hjemme. Så weekender og ferier mærker de meget til.

Den efterhånden store killing (Musen eller DeeBob) kan vi ikke stole på - han går på bordet og jagter de andre.


Heinz bor ikke kun her. I sommers tog han på ferie i tre måneder, og nu ser vi ham nogle dage hver uge - andre uger er han kun på lynvisit. Men han sulter bestemt ikke...


Garfield, vores ældste neutraliserede hankat. God som dagen er lang. Han kan sagtens være inde en helt dag, uden vi er hjemme - og han har knap bevæget sig, når vi kommer hjem.


Tøsen eller Vega er vores nervøse lille hunkat. Mor til killingen. Hun bliver aldrig stor, så om hun skal have lov til at få killinger igen er lidt usikkert. Men hun er skøn og ligger gerne på skødet, så snart hun kan komme afsted med det.


Nu nupper vi et par dage med absolut ingen planer - drengene og jeg skal bare hygge, mens manden sørger for at Danmark ikke går i stå de næste dage....

2 kommentarer:

 1. Hvor fint, selvom der ikke er bundfrost, så er det altså hyggeligt at fodre småfuglene!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi fodrer altid, faktisk det meste af året-:)
   Og her til aften er jorden og alle vandkar total frossen, så fuglene har travlt-:)

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det er jeg rigtig glad for.

Kan du ikke lægge en kommentar, så skriv til engvang@postkasse.net