tirsdag den 30. december 2014

Her bliver så tomt...

Julen er ovre - så godt og vel. Så nu er pynten kommet i kasserne igen.

Stjernen i stuevinduet får som regel lov til at hænge lidt ind i januar. Ellers bliver der simpelthen for tomt - sådan meget pludselig.Til gengæld kan julen nu være i to kasser. Jeg har endnu en gang sorteret groft, og det vi ikke har brugt et par år, har jeg lovet en af mine kollegaer, hun må se igennem. Det hun ikke snupper sendes videre til genbrug.
9 kommentarer:

 1. Her hos os fortsætter julen gerne til hellitrekonger d. 6 januar. Min mormor fylder 102 den dag og vi har altid været vant til, at julepynten først blev pakket ned derefter. Derfor er det også lidt mærkeligt, at se på blogland at julen er slut efter 2. Juledag.
  Juletræet får nytårstøj på med knallerter og cerpentiner. Nogle gange også en lille nytårsgave. Min datter på 10 har listet nogle små gaver der ligner knallerter ind på træet i al hemmelighed. Jeg så det for et par dage siden da jeg stod og nød træet. Så hyggeligt med overraskelser og hemmeligheder lidt endnu.

  Godt nytår til dig og dine kære.
  Anne-Marie

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kender flere som lader pynte hænge til helligtrekonger, men lige så glad jeg er for at få det op - lige så dejligt er det at få det væk igen-:)
   Hyggelig tradition med gaver på træet efter jul:-)

   Også rigtig godt nytår til dig og dine!
   /Susanne

   Slet
 2. Her har vi også pakket julepynten væk, og jeg har købt tulipaner i massevis. Så er her ikke så tomt, men fuldt af forårshåb :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Elsker tulipaner - måske skulle jeg prøve at fylde huset med dem:-)

   Slet
  2. Det kan anbefales :-)

   Slet
 3. Jeg har ikke pillet al julepynten ned. Jeg synes nemlig også, at der bliver så koldt og tomt. Juletræet kunne ikke holde på nålene længere, så det måtte ud i går og de fleste af nisserne er også gået i seng i deres kasser igen, men det mindst julelede holder lige ved lidt endnu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver nemlig tomt, så her holder stjernen og "diamanterne" også ved:-)

   Slet
 4. Rigtig godt nytår til dig og familien <3

  Her blev julen pakket ned i går. Jeg går aldrig ind i det nye år, uden at der er "ryddet op efter det gamle".
  Her får både den udendørs og indendørs Felderstjerne lov at blive hængende lidt endnu og det samme med lyskæden langs hele vores hegn omkring halvdelen af haven.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak og lige over, Anja.

   Her stopper lysfesten uden for midt på dagen i morgen:-) Så er det kun lanterne, der er tændt - selv om det bliver mørkt (især her på landet), så skal det slutte på et tidspunkt, og jeg er ikke til julelys langt ind i det nye år:-)

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det er jeg rigtig glad for.

Kan du ikke lægge en kommentar, så skriv til engvang@postkasse.net